Kijk hier ga ik al, zeg ik nu hoi! Hey.. Hallo allemaal! of gebruik ik één van de andere honderd overige manieren om mijn blogpagina in te leiden? Ik ben namelijk zo’n persoon die bij het eerste woord van een lap tekst al kan afhaken. Vraag me ook niet waarom een woord als Hoi of Hey een afknapper kan zijn want ik weet het zelf ook niet. Dus ik doe het zo!

Tamaraweetbest zat er al een tijdje aan te komen. Al zo lang ik mij kan heugen heb ik overal een mening over en ben ik (meestal) ook niet bang om deze te laten horen. En toen ik ontdekte dat ook het opschrijven van deze mening geen probleem bleek te zijn, begon ik te schrijven.  Mijn blogs zijn heel uiteenlopend omdat ik eigenlijk altijd wel iets vind van wat dan ook. Het is nu niet zo dat ik keihard de behoefte heb dat ik gehoord word maar in combinatie met mijn liefde voor schrijven heb ik toch besloten om mijn kant van het verhaal met jullie te gaan delen!

Ik ben heel eerlijk. Soms ook wel een beetje bang voor de waarheid omdat deze confronterend kan zijn voor zowel mijzelf als voor anderen maar toch ben ik eerlijk. Mijn spelling is bagger. Dat geef ik gewoon toe. Om het schrijven voor mijzelf leuk te houden ga ik dus ook geen moeite doen om iedere blog heel secuur na te kijken op de spelling want daar heb ik simpelweg geen zin in. Al die -d -dt wel dubbel s of geen.. verbeter me maar fijn voor jezelf! Ohja me en mij vind ik ook een gedoetje dus die pas ik toe naar eigen keus. Zo hou ik het lekker in balans..

Mijn blogs komen recht vanuit mijn hart en zullen dus zonder pardon erop gegooid worden. Natuurlijk hou ik heus wel een beetje rekening met mijn medemens maar zoals ik al zei.. ik vind dat je als schrijver/schrijfster (kijk daar gaan we al) eerlijk moet kunnen schrijven anders kan je beter niet schrijven.  Sarcasme is mijn tweede natuur (soms zelfs mijn eerste) en dat kan nog wel eens verwarring scheppen.. dus durf te vragen!

Ik doe nu best wel stoer (ook met mijn paginanaam Tamaraweetbest) maar ik weet zelf ook best wel dat ik echt niet alles (beter) weet.  Ik hou van mensen die open zijn, recht door zee, zelfverzekerd, een tikkeltje arrogant maar ook zorgzaam en liefdevol. Ik hou van mijn man Errol en ons zoontje Jonah. Ik heb een bonuszoon die Jayson heet en ondanks onze stroeve start komen wij er samen wel. Ik geniet intens van mooie gezinsmomenten, wordt onwijs vrolijk van de vroege herfst maar ook  het begin van de zomer, ik eet heel graag en heel veel ook al zou je dat niet zeggen en ik ben nooit over de fase ‘’later wil ik …. Worden’’ heen gekomen. Menselijk gedrag vind ik fascinerend daarom heb ik de afgelopen vijf jaar in de psychiatrie gewerkt.

Tot slot.. ik kan soms lang van stof zijn omdat ik dan net zoveel typ als dat ik praat. Mocht je om die reden één van mijn blogs niet uitlezen, even goede vrienden! Heel veel lees plezier en ik sta altijd open voor commentaar.. zolang het eerlijk is 😊