Blog

DUIZENDMAAL DANK!!

Ergens in alle verhuis maar vooral klus gekte, heb ik even een klein rust momentje kunnen vinden. Echt een kleintje hoor. Want man oh man, waarom vergeet je altijd wat een werk dit is? En vooral, wat een chaos!! Ik ben super blij met ons nieuwe stulpje en met de dag ziet het er steeds gezelliger uit! Maar die stress, lord ik ben blij als alles klaar is. En ik hoor je denken, succes met dat meid want het is nooit klaar, I know! Maar mijn ervaring is dat je op den duur gewoon tevreden bent met hoe je woning eruit ziet, en je de overige ongedane zaken lekker op je gemak (verspreid over een aantal jaren) af maakt.

DUIZENDMAAL DANK!!

De afgelopen zes maanden waren een ware beproeving! En ondanks dat de klus gekte nog steeds niet voorbij is, zijn we allemaal toch wel heel blij. Zoals je misschien al een paar keer voorbij hebt zien komen via mijn social media woonde wij met zijn drietjes in bij mijn ouders en broer de afgelopen periode. Op de eerste plaats wil ik gewoon meteen een SO naar mijn ouders gooien, DUIZENDMAAL DANK!! Als je vanwege een snelle verkoop van de ene woning en het maar op zich laten wachten van een andere woning, zonder huis komt te zitten mag je op zo’n moment toch wel van heel veel geluk spreken dat je zulke ouders hebt! En als je denkt ‘’maar jullie zijn allemaal volwassen mensen, dat moet toch prima gaan’’ think again! Want ja, wij hebben als puntje bij paaltje kwam ook zeker ‘’grote mensen’’ gesprekken gevoerd, maar wij hebben ook ruzie gemaakt! Het is niet niks, om twee verschillende huishoudens, gezinnen en rollen zo in één huis te gooien voor onbepaalde tijd. Op den duur gaat bijna alles irriteren, je mist je vrijheid en de gemoederen kunnen hoog oplopen. Maar zoals ik al zei, we komen er altijd weer uit samen!

Ruimte 

Jonah doet het echt fantastisch trouwens! Vanaf dag één slaapt hij heerlijk in zijn eigen bed, op zijn eigen kamer! En wat ben ik blij dat ons mannetje nu een eigen kamer heeft! Want laten we wel wezen, dit was een hele grote reden om te gaan verhuizen. Mijn oude appartementje in poort was voor de vijf jaar die ik er gewoond heb, zowel alleen als samen, echt mijn paleisje. Ik was heel jong toen ik dit kocht en gewoon trots op het feit dat het van mij was. Ook is de uitdrukking ‘’a lot of shit went down in that place’’ zeker op zijn plaats, dus met een heel dubbel gevoel trok ik daar op 30 augustus 2017 de voordeur dicht. Maar met DIT als einddoel. Een tuin, een grote woonkamer, een extra verdieping, iedereen een eigen kamer, RUIMTE!! Het is heerlijk! En het ook zeker meer dan waard geweest.

Trouwens, ik heb jullie wel een beetje beloofd te vertellen of klussen de ultieme relatie test is he? 

 

En aangezien Errol net kwaad de deur is uitgestormd, vertel ik jullie hier later meer over!!

Misschien vind je dit ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × one =